Síparadicsom

A földrajzi Ausztria közepén található a Dachstein West sí-régió. Egy órányi autóútra  Salzburgtól. Russbach, Gosau és Annaberg  a három fő település mely a meghatározza. A  sí-régió 142 db kiváló állapotú kezelt pályát takar, melyek hossza 77-80 km-t tesz ki. A  pályák minden nehézségi fokra vágyónak  kínálnak megoldást. A kényelmes közlekedést 66 modern felvonó és sílift biztosítja. A síelők és snowboardosok változatos élményei érdekében 14 db úgynevezett „Gaudi pálya”
(sebességmérők, ... stb.) is kialakításra került. Az igazi kihívások kedvelőinek pedig kiépített változatos terepű Freestyle parkok és speciális Snowpark került kialakításra.

Igazi kuriózum a kitáblázott „Panoronda” útvonal melynek teljes hossza 44 km. Végig gyönyörű kilátással a Dachsteinre. Az út mentén hüttékkel és napozóteraszokkal.

SZÁNKÓZÁS Egy igazán különleges élmény a szánkózás télen. Különleges élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Russbachban romantikus hangulatú, természetes szánkópályán van lehetőségünk mindezt átélni.

 

HÓTALPAS TÚRÁK Russbachban lehetősége van megismerkedni a hótalpas túrázás felemelő érzésével. Megtapasztalhatja milyen eltávolodni a civilizációtól a befagyott folyókon és havas erdőkön keresztül. Testközelből szemlélheti az érintetlen természetet!

 

SÍFUTÁS A régióban sífutásra a szomszédos Gosauban van lehetőség, 5 km-re Russbachtól. Itt 65 kilométernyi sífutó pálya áll rendelkezésre. Másik irányba Abtenau, (kb. 7 km) 60 km sífutó pályával. Síbusz biztosítja azt, hogy a szomszédos üdülőhelyek között könnyedén és csak néhány perc alatt tudjunk közlekedni. A síbusz természetesen ingyenes.

 

LOVASSZÁN TÚRÁK A kocsis fogja elvinni a varázslatos Russbachi téli tájba. Az utasok betakarózva élvezik a kényelmes meleget. A lovasszánozás lenyűgöző élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt. És biztos, hogy a Russbachi téli vakáció egyik fénypontja.

Ausztria Gasthof Schönblick

Dachstein West 5442  Russbach, Gseng 39.

+43 6242 21 521 • +36 20 9446 173