KIADÓ APARTMANOK AUSZTRIÁBAN

Bad Mitterndorf

téli sportok, túrázás, kerékpározás, gyógyvizek​

Bad Mitterndorf az egyik legfestőibb osztrák falu Steierországban. Kiváló síterepek közelében helyezkedik el. Itt kínálunk Önnek kényelmes és megfizethető szálláshelyet apartmanjainkban.

A térségben található sportolási lehetőségek nagyon népszerűek a téli sportok szerelmeseinek körében, de nyáron is remek lehetőség adódik kirándulásokra, túrázásokra, kerékpározásokra. A környék híres termálfürdői világszínvonalúak.

Télen

Bad Mitterndorf és Tauplitz közös 50 km-es modern kiépített sípályarendszere mely megközelíthető Bad Mitterndorfból és a 6 km-re fekvő Tauplitzból is.
A kezelt sípályákon kívül szűzhósízésre (freeride) kijelölt területek, pályák is rendelkezésre állnak. Kiépített gyermek oktatópályák is vannak speciális „varázsszőnyeg” felvonóval. Esti szánkózásra is van lehetőség a sípályarendszer egyik kijelölt pályáján.
Bad Mitterndorf több tíz kilométeres kiterjedt, változatos  sífutóterülettel rendelkezik mind a völgyben mind fent az Almon. A sífutópályák napi szinten gondozottak.

A téli túrázás kedvelőinek több kilométer kezelt téli túraútvonal került kijelölésre fent a hegyen!

(További sípályák találhatók még 20 km-es körzeten belül pár perc autózással)

A napközbeni síelés után a környék leghíresebb termálfürdőiben lazíthatjuk el megfáradt izmainkat. Mind a Grimming Thermal Spa, mind a Bad Heilbrunn Bad Mitterndorfban található.

Nyáron

AKTÍV PIHENÉS: A közvetlen környék rengeteg túraútvonalat tartogat. A könnyű kirándulástól a nehéz (speciális felszerelést és tudást igénylő) nehéz túrákig. A túraútvonalak legtöbbször gyönyörű panorámás helyeket érintenek illetve azok mentén haladnak. Itt mindenki megtalálja a számára kedvező útvonalat.

Bad Mitterndorf közvetlen környezetében sok kijelölt  kerékpárút van. Ezeknek egy része kimondottan mountain bike túraútvonal melyek erdei utakon, hegyi ösvényeken vezetnek. Más részük pedig kimondottan családi kerékpárútként van jelölve és a településeket köti össze látnivalók közbeiktatásával. Hasonlóan mint a túrázásnál itt is talál mindenki a saját erőnlétének és felkészültségének megfelelő útvonalakat. A településen az egyre jobban hódító e-bike bérlésére is van lehetőség.

Nyáron fürdésre a termálfürdőkön kívül a környék hegyi tavaiban van lehetőség. Ezek közül kiemelkedően jó hely a Grundlsee (13 km). Itt kiépített szabad strandokon, gyönyörű környezetben  tudunk a kristálytiszta vízben strandolni. Huzamosabb jó idő esetén meglepően kellemes a víz és benépesülnek a strandok (a fürdés mindenütt ingyenes). Sétahajózásra és egyéb kikapcsolódásra is van lehetőség. Aki meghittebb kis hegyi tóban fürdene annak ott a lehetőség az Ödenseeben megmártózni (8.5 km).

LÁTNIVALÓK:
• A csodálatos település Hallstatt a világörökség része (28 km).

Látogatható sóbányák Hallstattban és Altausseben (18 km)
• Jégbarlang és Mammut barlang Obertraunban a Halstetter See mellett (23 km)
• 5 FINGERS kilátó Obertraunból indulva kabinos felvonóval (23 km)
• Bad Ischl a császárváros (40 km)
• Salzburg a várral, Mozart szülőházával és rengeteg csodás látnivalójával (90 km)

Apartmanok

Két apartmanunk Bad Mitterndorfban, a Sonnenalm üdülőcentrumban található, a nyolc piramisház egyikében. A jól felszerelt, 50 nm-es összkomfortos apartmanok 4 + 1 fő számára biztosítanak kényelmes szálláslehetőséget. A lakások egy 40 lakásos, liftes piramisházban találhatók. A szobák déli fekvésűek, kilátással a festői hegyekre, nagy terasszal. Az apartmanokba ágynemű huzatot vinni kell.

Az apartmanok felszerelése:

 • televizió
 • hűtő
 • mikro
 • főző- és tálalóedények
 • Kávéfőző
 • ét- és evőkészlet
 • bögrék, poharak
 • pótágy
 
0012
0032
0022
0042
0052
0062
0082
0072
0092
previous arrow
next arrow

Az egyéni tisztálkodáshoz és mosogatáshoz szükséges dolgokat, valamint az ágynemű huzatokat egyénileg kell rendezni.

Az apartmanokban magyar nyelvű Digi TV van!

Áraink

Érvényes: 2023. 01. 10-től

Apartmanok díjai

Az apartman bérleti díja január, február, március, május, július, augusztus, szeptember, december hónapokban
2 főre 25.000 Ft/nap
3–4 főre 28.000 Ft/nap

Az apartman bérleti díja április, június, október, november hónapokban
2 főre 22.000 Ft/nap
3–4 főre 25.000 Ft/nap

Takarítási díj (Befizetése kötelező!)
1 alkalom 40 euró
Egyéni tisztálkodáshoz, mosogatáshoz szükséges dolgokat, valamint ágynemű huzatot egyénileg kell biztosítani. Amennyiben nem áll módjukban ágyneműhuzatot vinni úgy a kulcs átvételnél kell jelezni az erre vonatkozó igényt. Ebben az esetben az ágyneműhuzat díja 7 euró/garnitúra /szükség esetén/ mely a helyszínen fizetendő.

Üdülőhelyi adó 18 éves kortól (Befizetése kötelező!)
1 fő részére  3,5 euró/fő/nap

A kulcs átvétele, leadása, a takarítási díj és a helyi üdülési adó rendezése:

Igelheim Hotel | A-8993 Bad Mitterndorf Thörl 60.
Vezetékes: +43 36 232 638

Mobil: +43 660 355 7922
Magyar: +36 70 324 4837

5

Lemondási feltételek

 • érkezés előtti 30–7. napig 60% visszafizetés
 • érkezés előtti 6–3. napig 30% visszafizetés
 • érkezés előtti 2. naptól 10% visszafizetés.